Onze Diensten

 
       
 
Cock van Dijl is niet zo maar een loodgieter!

Als loodgieter/installateur kunnen  wij u  een groot scala aan diensten bieden. Hier onder ziet u enkele van onze diensten die wij u te bieden hebben.

Staat de door u gezochte dienst niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op.
 

 

 


Badkamers, mocht u een nieuwe badkamer willen of een verandering in uw huidige
badkamer willen, neemt u dat contact met ons op en wij kunnen dat een afspraak maken aangezien er diverse mogelijkheden zijn wat betreft smaak, sanitair, ruimte + indeling en niet te vergeten uw budget.

 

Naar de website van Grohe.Naar de website van Sphinx  Naar de website van Geberit.Naar de website van Villeroy & Boch


CV installatie, bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Het is belangrijk te weten welke ketel voor u van toepassing is, wij helpen u graag om met u door te nemen welke ketel voor u de juiste is ivm inhoud van de woning die verwarmd moet worden.

 

Naar de website van Remeha.Naar de website van Nefit.Naar de website van Intergas.


Standaard radiatoren + design radiatoren zijn in diverse maten te leveren. Tegenwoordig installeren wij veel strakke designradiatoren, maar ook de nostalgische radiatoren van vroeger zijn weer stijlvol. Hierbij adviseren wij u ook graag hoeveel radiatoren u nodig heeft in uw omgeving om een aangename temperatuur te creëren.

 

Naar de website van Thermrad.Naar de website van Hemrad.


 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vloerverwarming, in veel nieuwbouwhuizen leggen wij vloerverwarming als hoofdverwarming aan. Voordeel is dat je natuurlijk geen radiatoren meer nodig hebt en vloerverwarming is onder diverse vloeren aan te raden! Wij werken voornamelijk met WTH vloerverwarming.

 

Alle Installatiewerkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zoals het vernieuwen van water- en gasleiding en riolering.


Wij zijn ook gespecialiseerd in dakwerkzaamheden van het bitumen dak met zinken goten en zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren (HWA) en roefen daken en koperen daken en goten.